Hirdetés

Ingyenes sportolás és démonölés vár Xbox One-on a hétvégén

|

Újabb Free Play Days akcióval lepett meg minket a Microsoft, érdemes kipróbálgatni ezeket a címeket.

Hirdetés

Elég gyakran vannak több platformon is olyan időszakok, amikor teljesen ingyen kipróbálhatunk egy-egy újabb vagy régebbi játékot, és általában érdemes is élni ezekkel a lehetőségekkel, hiszen lehet, hogy éppen így bukkanunk rá egy remek kalandra, ami egyből beszippant minket. A Microsoft Free Play Days nevű kezdeményezését valószínűleg nem kell bemutatni, pár ingyen kipróbálható címmel mindig sokkal kényelmesebben telik a hétvége.

Hirdetés

A szeptember 10-én megkezdődött Free Play Daysnek hála ismét egy adag játékot pörgethetünk ingyen határozott ideig Xbox One-on. Közöttük van a Madden NFL 21 és a Rugby 20, amelyek remek választások lehetnek a sportjátékok kedvelőinek. A harmadik játék pedig a Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition, ami az alapjátékot, illetve a hozzá megjelent kiegészítőt is tartalmazza, tehát hosszú órákig kalandozhatunk a Blizzard ARPG-jének világában.

Az ingyenes időszak magyar idő szerint szeptember 14-én, reggel 8:59-kor ér véget, a játékok eléréséhez pedig természetesen ezúttal is szükséges egy aktív Xbox Live Gold előfizetés, vagy Xbox Game Pass Ultimate-tagság.

Ti kipróbáljátok valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)