Hirdetés

Jövő héten különleges hangulatú játékokat ad ingyen az Epic Games Store

|

Egy menedzserjáték után most némileg sötétebb, komorabb hangulatú, de különlegesebb párost kapunk.

Hirdetés

Ha ma felnéztek az Epic Games Store ingyenes szekciójába, akkor ott még a 911 Operatort fogjátok megtalálni. Egy remekül sikerült menedzserjátékról van szó, amelyben emberéletek felett kell döntenünk és sokszor komoly stressz alá kerülünk, ahogy limitált erőforrásainkat próbáljuk beosztani.

Jövő héten egy kicsit lazább, de hangulatilag komorabb, mélyebb játékokat kapunk majd. A szeptember 21-én frissülő felhozatalban egy platformer és egy puzzle kaland vár ránk, mindkettőt érdemes lesz kipróbálni, már csak azért is, mert ugyebár egy fillért sem kell értük fizetni.

Hirdetés

Az Out of the Line egy klasszikus, kézzel rajzolt elemekkel dolgozó 2D-s platformer, ami egy cuki kis robot történetét követi. Sannel kell kimenekülnünk a korábbi otthonául szolgáló gyárból, és felfedezni vele a nagyvilágot.

A The Forest Quartet egy 3D-s narratív puzzle játék, amiben egy elhunyt, de el nem feledett énekes lelkét terelgetjük. A fejtörők során összehozzuk az énekes régi bandáját, hogy egy végső koncertet tarthassanak együtt.

Mindkét játék szeptember 21.-től 28.-ig lesz ingyenesen behúzható az Epic Games Store-on keresztül.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)