Hirdetés

Most 3 játékot kapsz teljesen ingyen, ha nem zavar, hogy valószínűleg soha nem hallottál még róluk

|

Nyisd meg a Steamet és zsákold be az ajándékokat: a Bandai új csapatai mókás apróságokat hoztak.

Hirdetés

A Bandai Namco kétségtelnül nagyon érdekes módszerrel készíti fel újoncait az AAA játékgyártásra. A New Employee Training Project lényege, hogy az új kollégáknak össze kellett rakniuk három apró projektet, melyeket aztán játszható formában kellett prezentálniuk a publikumnak.

Így történt, hogy a Bandai most három ingyen játékot is kioszt a Steamen keresztül. A DORONKO WANKO, a BOOMEROAD és a NOTTOLOT mind a japán kiadóóriás ajándékai a közösségnek. A projektek lefejlesztése közben a srácok beleszokhattak a Bandai Namco munkakörnyezetébe, rengeteg tapasztalatot szerezhettek és a folyamat gördülékenyebbé tehette számukra a beilleszkedést a nagy kiadó csapataiba.

Hirdetés

Nekünk pedig ez azt jelenti, hogy három ingyen játékot csaphatunk hozzá a Steam gyűjteményünkhöz: mindhárom fenti mókánál csak annyi a dolgunk, hogy rákattintunk a "hozzáadás a könyvtárhoz" és már boldogan birtokolhatjuk a tanulmányi munkákat.

Nem úgy tűnik, mintha az ingyenes időszak limitált lenne vagy, hogy a Bandai idővel le akarná szedni a címeket a felhozatalból. Idő tehát van, nem kell rohanni, és ha nyitott vagy az újdonságokra, kisebb, indie hangulatú címekre, akkor ez talán nem nagy ár, hogy megismerhess három új alkotást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)