Hirdetés

Most két kiváló címet élvezhettek ingyen a Steamen keresztül

|

Ha még nem tudjátok, hogy mivel töltsétek a hétvégét, akkor a PC-s tábor kedvenc platformján érdemes lehet körülnéznetek.

Hirdetés

Épp fut egy hatalmas 2K vásár a Steamen, aminek részeként egy kiváló stratégiai játékot próbálhatunk ki ingyen, mellette pedig a Techland is elérhetővé tette a saját sikercímét. Ha még nem tudjátok, hogy mivel játszatok a hétvégén, akkor mi ajánlanánk mindkettő letöltését, mivel mindenféle költségtől mentesen ölhettek bele annyi időt két tartalmas játékba, amennyit csak rájuk tudtok szánni a következő napokban. Ráadásul amennyiben megtetszett valamelyik, akkor azt most akciósan be is szerezhetitek.

Az első a sorban a Dying Light 2 Stay Human: Reloaded Edition, mely számtalan extra tartalommal megtömve mutatja meg nektek, milyen is a túlélés a zombiapokalipszis rágta világában. A nyílt város felépítése és a főhősünk parkour mozdulatai mind ismerősek lehetnek az első részből, így aki azt szerette, ezt is imádni fogja.

A második ingyenes móka a Sid Meier's Civilization VI, amelynek korábbi epizódjai számtalan álmatlan éjszakát okoztak nekünk. A tökéletes "csak még egy kört" élmény és a taktikai mélység több száz órára is lekötheti a műfaj rajongóit.

Hirdetés

Mindkét játékot hétfőig pörgethetitek ingyen, a mentéseiteket és feloldott achievementjeiteket pedig vihetitek majd tovább a teljes verziókba, ha be akarnátok szerezni azokat. Az elmúlt évek egyik - ha nem a - legjobb 4X-es stratégiai játékáért most olyan kérnek, hogy szinte már úgy érezhetitek, kiraboljátok a fejlesztőket.

Az akciós árak március 7-ig élnek, ami azt jelenti, hogy marad még egy kis időtök az ingyenes próbaidőszak lejárta után, nem muszáj azonnal döntenetek az esetleges vásárlásról.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)