Hirdetés

Mostantól ingyen nyúzhatod PC-n és konzolokon is ezt a játékot

|

Az alkotók úgy döntöttek, változtatnak a koncepció, és többé nem kérnek pénzt a korai hozzáférésben elérhető játékukért.

Hirdetés

Volt egy időszak a 2010-es évek közepén, amikor mindenki és a mindenkinek az anyukája is MOBA sítlusú játékokkal árasztotta el a piacot. Az Epic Games is beszállt a buliba a Paragonnal, ami kimondottan látványos, ugyanakkor felszínes TPS-alapú próbálkozásként maradt meg emlékeinkben. Sajnos nem volt hosszú életű, de a romjain több projekt is szárba szökkent. Ezek egyike a Predecessor, ami egészen március 28-ig fizetős alternatívát jelentett az Epic akciójátékát hiányoló játékosoknak.

Mostanra azonban ingyenessé vált, így hozzáadhatjátok azt kedvenc platformotok felhozatalához. Legyen szó PlayStation vagy Xbox Series konzolokról, a Steamről vagy az Epic Games Store-ról, mindegyiken anélkül zsebelhetitek be, hogy bármennyit is fizetnetek kellene érte.

Hirdetés

Sietni mondjuk nem szükséges a "beszerzés" gomb megnyomásával, mivel a fejlesztők a belátható jövőben free-to-play struktúrában tervezik üzemeltetni a Predecessort. Ez egyébként bevallásuk szerint segített a játékostábor növelésében.

A Predecessor mellett amúgy megjelent a Paragon: The Overprime is, amit egy másik csapat rakott össze, szintén a Paragon nyomán. A közösség nagy része a Predecessor mellett döntött, ám mivel mindkét játék ingyenes, érdemes lehet mindkettőt kipróbálnotok, mielőtt elköteleznétek magatokat valamelyik mellett.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)