Hirdetés

Nagy hiba lenne kihagyni az Epic Games Store e heti ajándékát – ritkán kap játék ilyen magas pontszámokat

|

Lehet, hogy első ránézésre nem ragad magával, de ha adsz neki egy esélyt, könnyen beránthat.

Hirdetés

Legtöbbször nehéz megmondani, melyik játék lesz sikeres, és melyik merül teljesen feledésbe már egy hónappal a megjelenése után - láttunk bőven nem várt sikereket, ahogy kiváló játékokat is eltűnni a semmiben.

Főleg a kisebb költségvetésből dolgozó fejlesztők alkotásai olyanok, hogy első ránézésre nem tűnnek különlegesnek, de kipróbálás után nem tudunk velük leállni. Márpedig ha egy játéknak 88-as a Metacritic-átlaga, arra bizony érdemes odafigyelni.

Hirdetés

Minden idők egyik legismertebb, legnagyobb sikert arató játéka volt a Cave Story, ennek kibővített, felújított változatát, a Cave Story+-t kaparinthatjuk meg most ingyen az Epic Games Store-ban, 4140 forintot spórolva ezáltal. Egy pörgős, érdekes történettel felvértezett szaladgálós-ugrálós-lövöldözős játék, ami régi idők akció-platformereit idézi.

Aki kipróbálná, a fenti linkre kattintva jut el az EGS-es termékadatlapra, ahol a GET gombot kell keresnie, bejelentkezés után pedig a Place Orderrel véglegesítheti a folyamatot. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)