Hirdetés

Négy játékot is ingyen pörgethetsz most Xboxon

|

A listában most két hatalmas akciójáték is van, érdemes tenni egy próbát velük, ha eddig kimaradtak volna.

Hirdetés

Az Xbox Free Play Days a Microsoft legnépszerűbb hagyománya. A játékosok a hétvégéken extra költségek nélkül pörgethetnek pár játékot, és csak egy Xbox Game Pass Core vagy Ultimate előfizetésre van hozzá szükségük.

Ha megvan a zöld csapat tagsági kártyája, akkor ezen a hétvégén kipróbálhatjuk az Assassin's Creed Mirage-t, a Cyberpunk 2077-et, a Naruto to Boruto: Shinobi Strikert és a Black Desertet, ami igen jó felhozatalnak mondható.

Nyilván itt a lista első fele a megnyerőbb, de akad egy apró, idegesítő korlát is. A négyből három játékot minden gond nélkül pörgethetünk szabadon, de az Assassin's Creed Mirage két óra után kitessékel majd minket a múlt világából. Tekintettel arra, hogy a Mirage egyébként rövid játéknak mondható, így ez talán még érthető is.

Hirdetés

Szerencsére az érintett címek nagy részét (a Cyberpunk 2077 kimarad) akciósan szerezhetjük most be, így a teljes verziók felmarkolása sem lesz nagyon költséges.

Az Xbox Free Play Days játékait mindig a soron következő hétfő reggeléig pörgethetik ingyen az xboxos játékosok, ez ezúttal sem lesz másképp.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)