Hirdetés

Négy remek játékot ingyen pörgethetnek az Xbox-játékosok a hétvégén

|

Rendkívül sokszínű a paletta, nem mellesleg egy igazi nagyágyú is befért a kínálatba.

Hirdetés

Mint azt az Xboxon játszók már megszokhatták, ezen a hétvégén is belekóstolhatnak néhány játékba, amennyiben rendelkeznek Game Pass Core vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel - méghozzá nem is akármilyenekbe. A mostani etap során egészen pontosan négy játék került a kalapba, amik között igazi finomságokat is találhatunk.

A mostani húzócím egyértelműen a tavaly szeptemberben bemutatkozott Mortal Kombat 1, így aki esetleg még nem tette, annak itt a remek alkalom, hogy adjon egy próbát a verekedős mókának.

Azoknak sem kell unatkozniuk, akik netalántán kevésbé agresszív, ugyanakkor pörgős élményre vágynak: a Moving Out 2-ben saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg a költözéssel járó összes ügyes-bajos, ugyanakkor maga módján szórakoztató feladatot, ami egy partnerrel együtt játszva válik igazán élvezetessé.

Hirdetés

Két további cím fért még be a mostani hétvégére: a From Space és az Ed-0: Zombie Uprising. Előbbi egy felülnézetes, lövöldözős játék, amibe akár három barátunkkal karöltve is belevághatunk, míg utóbbiban szamurájok és nindzsák bőrébe bújhatunk, akikkel aztán élőholtak hordáit kaszabolhatjuk le, mindezt egy roguelike játékmenet kíséretében. Úgyhogy érdemes becsekkolni, akár a családi összejövetelen is beizzítani a konzolt, lesz miből válogatni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)