Hirdetés

Megint ingyen játékot ad a GOG.com, ne maradjatok le róla!

|

Ha siettek, akkor még a tiétek lehet a GOG.com következő ingyenes játéka.

Hirdetés

Szerencsére az ünnepi időszakban nem csak az Epic Games Store szórja bő kézzel az ingyen játékokat, hanem a GOG.com is kiveszi a részét a dologból. Most megint így tettek, és ingyen elérhetővé tették a South of the Circle című kalandjátékot.

Karrierjét még 2020-ban, Apple Arcade-en kezdte a South of the Circle, de tavaly augusztusban megjelent PC-re és konzolokra is. A State of Play Games alkotásában a Cambridge-i Egyetem kutatója és klimatológusa, Peter bőrébe bújhatunk, a játékidő nagyját pedig párbeszédek töltik ki.

Hirdetés

A játékot a GOG.com főoldalán éritek el, csak egy kicsit le kell görgetni, majd rábökni a nagy zöld "Add to library" gombra, és már be is tudjátok zsákolni. Egy igazán különleges címről van szó, ha tehát magát a zsánert kedvelitek, akkor nem foghattok vele mellé. 

További ingyen játékokról szóló cikkeinket itt éritek el.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)