Batman: The Telltale Series - Episode 1: Realm of Shadows

Batman: The Telltale Series - Episode 1: Realm of Shadows kép

A Telltale Batman játékában egy új történetet ismerhetünk meg úgy Bruce Wayne, mint a denevérember főszereplésével. A kalandjáték során döntéseket kell hoznunk, melyek hatással vannak a jövőbeli cselekmények alakulására.

Elolvasom a tesztet

A Telltale Batman sorozata noir stílusban is játszható lesz

Hír | 2019.12.15 17:03

A Shadows Edition címmel megjelenő verzió újdonságait egy apróbb árért cserébe a már meglévő játékosok is behúzhatják majd.

Két másik Telltale Games játék is jön Nintendo Switchre

Hír | 2017.08.25 17:20

Eddig csupán a Minecraft: Story Mode-ot élvezhették a Nintendo hibrid konzoljának játékosai, de hamarosan kicsit "komolyabb" vizekre is evezhetnek a Telltale további kalandjátékaival.

Batman: The Telltale Series - mihez kell 22 gigabájtnyi patch?

Hír | 2017.08.14 17:59

Rögtön azután, hogy a Batman: The Telltale Series második szezonja, a Batman: The Evil Within elrajtolt, az első évad titokzatos és meglehetősen méretes frissítéseket kapott, csakhogy a világon senki sem tudja megmondani, hogy miért.

Batman: The Telltale Series - Nintendo Switchre is megjelenhet?

Hír | 2017.07.31 22:00

Most éppen egy spanyol áruház weboldalán jelent meg a Telltale-féle Batman játék eddig be nem jelentett kiadása.

Batman: The Telltale Series - megvan az évadzáró megjelenési dátuma

Hír | 2016.12.07 19:14

Ahhoz képest, hogy néhány sorozat epizódjai több hónapos csúszással követték egymást, a Batman szériát igencsak felpörgette a Telltale, így még karácsony előtt beesik majd az ötödik epizód is.

Batman: The Telltale Series - ingyen játszhatod az első részt a hétvégén

Hír | 2016.11.26 12:34

A Batman: The Telltale Series első epizódját most ingyen végigjátszhatod PC-n. Egy apró megkötés azért van.

Batman: The Telltale Series - videóval készülhetünk a negyedik részre

Hír | 2016.11.17 18:04

Megvan a Telltale Batman sorozata negyedik részének megjelenési dátuma, vele együtt pedig megjött a szokásos, spoileres előzetes is.

Ingyenesen tölthető a Batman: The Telltale Series első része

Hír | 2016.10.26 13:04

Noha már a Batman: The Telltale Series harmadik epizódjánál járunk, egy kicsit érdemes visszakanyarodni a legelső fejezethez, ugyanis limitált ideig mindenki teljesen ingyen beszerezheti. Nyomás tölteni!

Batman: The Telltale Series Episode 3 - megvan, mikor érkezik

Hír | 2016.10.13 08:15

A Telltale Games bejelentette a Batman: The Telltale Series 3 megjelenési dátumát, és egy pillanatra bele is nézhetünk a New World Order névre keresztelt játékba a fejlesztők Batman: Unmasked című sorozatában.

Batman: The Telltale Series - less be a kulisszák mögé

Hír | 2016.09.22 10:14

Miután belemerültetek a Batman: The Telltale Series második epizódjába, nézzetek be kicsit a kulisszák mögé, hogyan készül a kalandjáték szinkronja, például Troy Bakerrel.

Batman: The Telltale Series - új képek a második epizódból

Hír | 2016.09.14 08:02

A történet folytatódik: lesz itt kocsmai verekedés, galambok, valamint az egy oldalon álló denevérember és macskanő, na meg sejtelmes ellenfelek az interaktív Batman sztori következő részében.

Batman - Episode 1: Realm of Shadows teszt - Gotham hibái

Teszt | 2016.09.10 20:25

A Telltale Games Batman főszereplésével is készített egy sztorit, de úgy látszik, a csapat nem akar javítani korábbi hibáin.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)