Carmageddon

Carmageddon kép

A Stainless Games jóvoltából újra átélhetjük a kilencvenes évek egyik legegyedibb és legmegosztóbb játékát, a Carmageddont Android és iOS készülékeken. A Carmageddon ezen változata csupán annyiban tér el a nagy öregtől, hogy érintőképernyőre és a modern kor igényeihez igazították. Az irányítása teljes mértékben testreszabható, mindenki megtalálhatja azt a beállítást, ami a legjobban passzol a vezetési stílusához. Ha mindhárom lehetőség szerint teljesítjük a pályát, érméket szerzünk - a Stainless így próbálja az újrajátszhatósági faktort növelni. A Carmageddon ugyanolyan szórakoztató, mint nagy elődje, érdemes tenni vele egy próbát.


Hőskori leletek - Carmageddon

Hír | 2016.02.06 19:50

Emberi agyvelővel kifesteni a járdát a nap minden szakában kiváló elfoglaltság. Nem volt ez másképp akkor sem, amikor egy vércsepp inkább volt négyzet, mintsem karika.

Carmageddon teszt - valami a szellőzőbe ragadt

Teszt | 2013.06.17 22:02

A kilencvenes évek egyik legegyedibb, legmegosztóbb, de vitathatatlanul legszórakoztatóbb játéka már Androidon is elérhető.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)