Farming Simulator 2011

Farming Simulator 2011 kép

Az Astragon évek óta ontja magából a különböző szimulátorokat, melyek szinte kivétel nélkül sorozattá terebélyesedtek. Mind közül a legnépszerűbb a német nyelvterületen Landwirtschaftssimulator néven ismert Farming Simulator. Ennek is a 2011-es aktualizált kiadására várunk. Alacsony költségvetésű projekt létére viszonylag korrekt látványvilág mellett nyílik lehetőségünk a föld felszántására, bevetésére, majd a termés learatására, begyűjtésére, végül pedig értékesítésére. Aki pedig állatokkal is foglalkozna, az majd' mindegyik ismert háziasított jószág tenyésztésébe belevághat. Vér és erőszak nélkül is lehet szórakoztató egy játék, egyebek mellett erre szolgál majd bizonyítékként a Farming Simulator 2011.


Szimulátorokkal foglalkozó magazin kerül piacra

Hír | 2011.10.18 09:25

Hiánypótló vállalkozás az Excalibur Publishing és a First Class Simulations összefogásával.

Őstermelés 2011 ingyen

Hír | 2011.05.18 12:37

Amennyiben ezt olvasod, az azt jelenti, hogy beugrottál a címnek, bár az igaz, hogy ajándékba kapod a Farming Simulator 2011-et.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)