God of War III Remastered

God of War III Remastered kép

Az első két God of War már eleve újrakeverve jött PlayStation 3-ra, a God of War: Ascension pedig nem éppen a széria legjobbja, így a Sony Santa Monica úgy határozott, hogy a God of War III felújított változatát készítik el. A PlayStation 4-re készített változat kipofozott játékmenete 1080p-ben, 60 fps-sel fut, számos fejlesztésen és javításon esett át, ráadásul a God of War III Remastered tudja a fotó módot is, azaz bárki kedvére készíthet egy Kratos szelfit vagy éppen megörökíthetjük, ahogy a görög mitológia istenei közül néhánynak elkeni a száját - beleértve az alvilág urát, Hádészt is.

Elolvasom a tesztet

God of War 4 - egy akciófigura hozza el a reményt?

Hír | 2015.11.27 09:30

A God of War franchise tizedik évfordulójának alkalmából a Sony bejelentett egy különleges Kratos akciófigurát egy új trailerrel, amely talán már a God of War 4-re is utal.

God of War III Remastered teszt - megint isteni

Teszt | 2015.09.20 13:48

A God of War sorozat legjobb része már PlayStation 4-re is elérhető és kötelező minden konzoltulajnak - még azoknak is, akik az eredetit kijátszották.

God of War 3 Remastered - megjelenés a héten, itt a launch trailer

Hír | 2015.07.15 10:55

Kratost péntektől PlayStation 4-en is elkísérhetjük harmadik nagy kalandjára. A God of War 3 Remastered azoknak is megéri, akik PS3-on már játszottak a játékkal.

God of War III Remastered - így harcol Kratos 1080p, 60 fps mellett (videó)

Hír | 2015.05.19 18:39

Kicsit kevesebb mint két hónap múlva megjelenik a God of War III Remastered, amiben a szétroppanó koponyák mellett a fények is nagyon szépek lesznek. Most Kratos és Hádész harcát nézhetjük meg tíz percben.

God of War III Remastered - úgy látszik még egy saját PS4-et is kap

Hír | 2015.05.19 09:56

Már attól is szebbnek látták a PS4-es játékosok a világot, hogy a Sony bejelentette a God of War III Remastered kiadást, de az Amazon ennél is többet kínál.

God of War III Remastered - nincs több újrakeverés

Hír | 2015.03.23 19:50

Aki abban reménykedett, hogy előbb-utóbb kedvenc sorozatát végigjátszhatja majd a PS4-en az sajnos tévedett. A Sonynak rossz híre van.

God of War III Remastered - ezzel ünnepeljük az évfordulót

Hír | 2015.03.20 17:54

A God of War sorozat idén ünnepli tízedik születésnapját, és ennek örömére a Sony kiadja a harmadik rész felújított változatát PlayStation 4-re.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)