Gods & Heroes: Rome Rising

Gods & Heroes: Rome Rising kép

A ősi világból merített elemeket felhasználva egy igen egyedi MMORPG játékot sikerült megalkotni. A játékosok halhatatlan vérből született hős karakterrel indulhatnak neki végzetük feltárásának, a római mondavilágból ismert, fantasztikus kalandoknak. A helyszín a Római Birodalom lesz, időszámításunk elött 300 évvel, ahol különböző szörnyekel és hadseregekkel kell megmérkőznie minden hőspalántának. A Gods & Heroes: Rome Rising leginkább azért lehet majd érdekes az MMO-k híveinek, mert nem egy sablon fantasy világba invitálja őket. Találkozni mitológiai hősökkel és szörnyekkel, áldozni bemutatni az istenek oltárán új élményt jelent. Nem állítjuk, hogy a Gods & Heroes: Rome Rising lesz az a játék, ami elorozza a WoW koronáját, de megjelenése után kellemes kikapcsolódást nyújthat történészeknek, mítoszkutatóknak és az ókori Róma mondavilága iránt a legcsekélyebb érdeklődést mutató játékosoknak.


Gods & Heroes: Rome Rising

Teszt | 2011.09.14 16:33

Istenek, hősök, ókori római környezet. Mindenkit valamilyen iusnak vagy usnak hívnak és olyan istenek figyelnek ránk, mint Jupiter vagy Mars. Mindez MMO-ban.

Gods and Heroes: Rome Rising - Itt a vég...

Hír | 2007.10.10 10:55

Újabb ígéretes alkotás tűnt el a játékipar feneketlen szemétbányájában, a Gods and Heroes: Rome Rising.

Zárt bétával jelentkezett a Gods & Heroes

Hír | 2007.08.12 18:16

Újabb játék zárt bétatesztelésére jelentkezhetnek az uborkaszezonba belefáradt játékosok.

[KéPZ] Gods and Heroes: Rome Rising

Hír | 2007.07.05 22:08

Egy szép nagy rakás képet - szám szerint 20 darabot - dobtak ki a Perpetual Entertainment MMO-jából.

[MOVIE] Gods & Heroes: harci mozdulatok

Hír | 2007.06.26 06:53

A God & Heroes egy akcióközpontú MMORPG lesz, az római korból, a játék eddig nem sok vizet kavart fel, de a mostani speciális harci animációkat bemutató videó már arról árulkodik, hogy ezt a játékot is komoly odafigyeléssel készítették.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)