Mario Kart 7

Mario Kart 7 kép

Piros ruhás vízvezetékszerelő barátunk újra itt van, ezúttal azonban a csövekben való mászkálás és hercegnőmentés helyett, aszfaltkoptatással tölti ki temérdek szabadidejét a Mario Kart 7-ben. Szerencsére most sincs egyedül, ugyanis barátai és ellenségei is elkísérik száguldozásában, így sok ismerős arccal találkozhatunk, mint a robosztus sün-sárkány-teknős hibrid Bowser, vagy a kaméleon-dínó Yoshi és a többiek. Mindegyikük saját kis járművével áll a célvonalhoz és mindent megtesz az első helyezésért. A Mario Kart 7-et különböző fegyverek és páncélok is színesítik, amik még izgalmasabbá teszik az idilli versenyt. A tallérokkal és csillagokkal tarkított pályák színes látványvilága tökéletesen hozza a megszokott Mario élményt.


Mario Kart 7 teszt - Mario és barátai újra száguldanak

Hír | 2012.07.08 17:03

Csiperke királyság apraja-nagyja ismét összegyűlt egy újabb Mario Kart erejéig - sebességben, száguldásban, mókában és kacagásban ezúttal sem lesz hiány.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)