Hirdetés

10 éves az Agymenők epizód, amiben Sheldon nem tud dönteni a PlayStation és az Xbox között

|

Xbox One vagy PlayStation 4? Ez itt a kérdés - illetve ez volt tíz esztendővel ezelőtt.

Hirdetés

2014-ben bizony sokaknak kellett meghozni azt a cseppet sem egyszerű döntést, amivel az Agymenők (The Big Bang Theory) tévésorozat egyik főszereplője, Sheldon Cooper is szembesülni kényszerült: a konzolos generációváltáshoz érkezve Xbox One-t, vagy esetleg PlayStation 4-et vásároljanak. 

Ne feledjük ebben az időben még senki sem tudta, hogy az Xbox új irányvonala, és úgy általában az egész Kinect projekt végül egy méretes mellényúlás lesz, az Xbox 360 után pedig joggal gondolták sokan, hogy a zöldek táborát érdemes erősíteni - akár csak azért, hogy továbbvigyék magukkal eddigi 360-as játékgyűjteményüket. 

Hirdetés

Az Agymenők hetedik évadának 19. részében a The Indecision Amalgamation című epizódban Sheldon nem csak azon méltatlankodik, hogy miért lett az első Xbox konzol után a következő generációs masina neve Xbox 360, meg az (akkor) legújabbé One, hanem részletesen elmagyarázza barátnőjének, Amynek, mik a pro és kontra érvek a PlayStation 4, illetve az Xbox One mellett. Az epizód végén aztán eljutunk odáig, hogy az áruház végül bezár, és szegény Sheldon nem tudjam meghozni a végső döntést.

2022 októberében egyébként az Agymenők indulásának 15. évfordulójára készítettünk egy videót arról, hol tartanak most a sorozat színeszei. Ha még nem láttátok, akkor alább nézhetitek meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)