Hirdetés

25 évesen elhunyt Twiggle, Spelunky 2 speedrunner és világrekorder

|

A gamerek közösségének újabb ismert tagja távozott rövid időn belül.

Hirdetés

Talán a Spelunky 2 speedrunjai miatt hallhatták a legtöbben Matthew Joseph Julian, vagy ahogy online ismerték, Twiggle nevét, aki mindössze 25 éves volt. Twiggle-re barátai egy két lábon járó Spelunky-lexikonként emlékezhetnek, aki az első részt és a folytatását is behatóan ismerte, így aztán mindkét játék szinte összes speedrun lehetőségét kívülről tudta.

Hirdetés

Váratlan halálának hírét egy másik speedrunner és modder, XanaGear osztotta meg, aki elmondta, Matthew Joseph Julian volt az első játékos, aki elérte a 7-99-et és még mindig tartja a pontrekordot a nem-Cosmic Ocean kategóriában.

Barátja, XanaGear néhány szép közös emlék felelevenítésével emlékezett meg Twiggle-ről. Elmondta, ő volt az egyik legkedvesebb és legsegítőkészebb ember, akit valaha ismert, arról nem is beszélve, hogy tényleg kimagaslóan jó volt abban, amit hobbijának választott.

Az eredetileg a Discordon megjelent posztban XanaGear arra kérte a közösséget, ne bonyolódjanak felesleges találkozásokba azzal kapcsolatban, hogy mi történhetett Twiggle-lel, csak maradjanak tisztelettudóak, ezzel is megkönnyítve az elhunyt családjának helyzetét.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)