Hirdetés

25 millió forintért árulnak egy trailert, amivel 2006-ban a PS2-t és a PSP-t promózták

|

Nem egy promóciós videóról van szó, hanem egy kamion után köthető trailerről.

Hirdetés

Előfordul, hogy pincékből, padlásokról előkerülnek régi videojátékos relikviák, de viszonylag ritkán láthatunk olyat, amilyet egy Saint Louis-i felhasználó kínál a Facebook piacterén. Az 1999-ben gyártott trailer egy mobil játékállomás, amivel annak idején a Sony a PlayStation Portable-t, illetve az ezzel egy időben elérhető PlayStation 2-t promózta az Egyesült Államokban.

Varázslatos látni az oldalán virító PSP-t és PS2-t, ahogy a kor húzócímeit is: az ATV Offroad Fury 4-et, a SOCOM: Fireteam Bravo 2-t, vagy az NBA 07-et. Bár 2006-ban még ezzel turnéztak, ebben az évben megjelent a PlayStation 3, így valószínűleg akkortájt nyugdíjazták.

Hirdetés

A 70 ezer dollárért kínált trailerből a konzolokat természetesen már kiszerelték, de egyébként a műszaki állapota elfogadható: a falai kicsúsztathatók, a hidraulika működik, szét lehet hajtogatni eredeti formájába. Egyedül a gumijai rohadtak szét, de akinek ennyi pénzt megér, azt nem a gumicsere fogja megállítani. 

Az alábbi galériában számos képet láthattok róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)