Hirdetés

A Csernobil sorozat alkotója inkább nem adja nevét a Borderlands filmhez

|

Craig Mazin neve hirtelen eltűnt a stáblistáról, pedig ő az egyik író.

Hirdetés

2015-ben derült ki, hogy a Lionsgate filmet szeretne a Borderlands alapján, aztán évekig csak a tökölés ment a projekt körül, mígnem 2020-ban csatlakozott a produkcióhoz a horrorfilmes Eli Roth rendezőként, és olyan színészgárdát sikerült összehozni, amiben szerepel Cate Blanchett (Lilith), Kevin Hart (Roland), Jack Black (Claptrap), Jamie Lee Curtis (Dr. Patricia Tannis) és Edgar Ramirez (Atlas). Az élőszereplős adaptáció forgatása részben Magyarországon zajlott, azonban nagyon nehezen akar megjelenni, ennyi ideig az utómunka sem tarthat, hiába az egyedi látványvilág. 

Év elején aztán kiderült, hogy mi a probléma: újra kellett forgatni a film egyes jeleneteit, és ezt már nem Roth vezényelte le (ő a saját projektjével van elfoglalva), hanem a Deadpool rendezője, Tim Miller. 

Hirdetés

Jamie Lee Curtis nem volt túl biztató, amikor az egyik nyilatkozatában azt találta mondani, hogy talán jövőre láthatjuk már a végeredményt, most pedig újabb intő jel utal arra, hogy érdemes lehet lejjebb tekerni az elvárásainkat az adaptációval kapcsolatban: a World of Reel beszámolója szerint ugyanis a Borderlands film társírója, Craig Mazin (aki olyan sikersorozatokról ismert, mint a Csernobil és a The Last of Us) nem adja nevét a projekthez, a stáblistában a "Joe Crombie" álnév alatt fog szerepelni.

A jelentés azt is tartalmazza, hogy nemcsak Mazin és Roth írták a szkriptet, Aaron Berg, Oren Uziel, Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Zak Olkewicz, Chris Bremner és Sam Levinson mind dolgoztak rajta. Gondoljunk bele: mielőtt Mazin a Csernobillal és a The Last of Us-szal mennybe ment, korábban olyan filmeket írását vállalta fel, mint a Horrorra akadva 3-4, a Superhero Movie, a Személyiségtolvaj és a Másnaposok 2-3, amiket nem tagadott le. Persze nem ismerjük a hátteret, hogy mi vezetett idáig, de nem jó ómen.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)