Hirdetés

A hivatalos Elden Ring manga valójában vígjáték

|

Azt egy ideje már tudtuk, hogy jön egy japán képregény az Elden Ring világával, de nem arra számítottunk, amit végül megkaptunk.

Hirdetés

Megérkezett a hivatalos Elden Ring manga, ami már ingyenesen olvasható is 12 nyelven. A sztori középpontjában olyan karakterek állnak, mint Melina, Radahn és Malenia, vagyis ilyen stáb, illetve a From Software által megálmodott világ kombinációjától az ember komor, sötét fantasyre számítana. Csakhogy ez a manga, nem az a manga.

A sztorit az a Nikiichi Tobita írja, aki A Cursed Sword's Daily Life-ért is felelt, így aki olvasta a szóban forgó mangát, az már sejtheti is, hogy mire számíthat. Amit kézhez kapunk, bizony komédia a javából, ennélfogva teljesen máshogy kezeli az Elden Ring világát, mint gondoltuk volna.

Hirdetés

Ugyan megkapjuk a George R. R. Martin segítségével felépített univerzumot, valamint a már jól ismert karakterek sem hiányoznak, ennek a történetnek inkább a szórakoztatás a célja, mintsem egy borzongató dráma felvezetése.

"Aseon egy szegény, szerencsétlen Tarnished, aki meztelenül, egy fillér és menyecske nélkül találja magát Limegrave-ben. Az egyetlen reménye ebben az új, kegyetlen otthonában, hogy rátaláljon egy titokzatos, Melina nevű nőre."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A tervek szerint a manga minden hónap 4. és 19. napján fog megjelenni a továbbiakban, a már most elérhető két fejezet pedig izgalmas kezdésről gondoskodott. Ami azt illeti, a kaland már most csodálatosnak ígérkezik, ezért azt tanácsoljuk, hogy amennyiben tudtok angolul vagy a támogatott nyelvek bármelyikén, akkor ne hagyjátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)