Hirdetés

A legújabb Fallout játék váratlan helyen, az Excelben vár rád

|

A legismertebb táblázatkezelővel akár játszani is lehet, a Fallout-rajongók legnagyobb örömére.

Hirdetés

Az Amazon Fallout tévésorozatának hála az eredeti videojátékok jelenleg újra elképesztő népszerűségnek örvendenek, de felmerül a kérdés: mit csináljon az, aki már rég rongyosra játszotta az összes megjelent Fallout-játékot? Nos, kipróbálhatja például az Excelben megálmodott Falloutot. 

Nem vicc, az alapvetően masszívan a munkavégzéshez kitalált táblázatkezelőben valaki összehozott egy teljesen működőképes Fallout-játékot. Ez egyébként csak első hallásra tűnik elképesztőnek, korábban már 3D-s játékokat is összehoztak az Excelben, szóval ezekhez képest nem is tűnik akkor durranásnak az exceles Fallout, persze ettől még lehet nagyon szórakoztató.

A Fallout által inspirált Excel-játékban egy Mercer nevű területet barangolhatunk be. A klasszikus vonalat követő PRG-ben két játékmód választható: a Mapping and Questing összesen nyolc küldetésen vezet végig bennünket (fő célunk a 11-es menedék vezetőjének megtalálása), míg a Battling módban értelemszerűen a harcon van a hangsúly.

Hirdetés

Mindez így fest a gyakorlatban:

A játékot ide kattintva tudjátok letölteni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)