Hirdetés

A saját lábain gyalogolta át a Skyrim világát egy videós

|

Ennél jobban lehetetlen elmerülni a fagyos észak világában

Hirdetés

Az utóbbi idők két izgalmas hírt is tartogattak a The Elder Scrolls sorozat rajongóinak: egyrészt a fejlesztők beszámolója alapján remekül halad a negyedik epizód Oblivion és az ötödik felvonás Skyrim világát egybegyúró rajongói projekt, mindeközben pedig felröppent egy pletyka, mely szerint egy hivatalos remake-et is kaphatunk az Oblivionból.

Az viszont bizonyos, hogy mindezekkel együtt is hosszú évek fognak eltelni, mire bármi érdemleges történik a franchise körül, így az emberek még sokáig lesznek kénytelenek a 12 éve megjelent Skyrimet nyúzni. Egy srác most jobb híján tökélyre fejlesztette az immerziót, és fizikailag is belehelyezte magát a játékba.

Hirdetés

Az 58 ezer feliratkozóval bíró Virtual Panda egy többirányú KatVR futópad és egy Meta Quest 2 segítségével a saját lábain szelte át Skyrim vidékét, útközben pedig több helyen is megállt, hogy vegyüljön kicsit a nordokkal és a többi vándorral. A Skyrim VR-ban megejtett "zarándoklatot" egy 2 órás videóban örökítette meg, ami elsőre talán nem tűnhet kimondottan hosszúnak, de azért rendesen lefárasztotta a főhősünket.

Virtual Panda több meleg helyzetet is átélt az út során, egy alkalommal például egy kardfogú hómacska támadta meg, 39:45-nél pedig egy hamisítatlan Skyrim-pillanatban minden átmenet nélkül kilométeres magasságba katapultálta a játék, ami a virtuális valóságban és egy ingatag futópadon azért nem lehetett kellemes élmény.

Le a kalappal tehát a videós teljesítménye előtt. Aki utána csinálná, annak sajnos mélyen a zsebébe kell nyúlnia, a Virtual Panda által használt KatVR Walk C 2 Core futópad ugyanis 899 dollárba, vagyis adók nélkül kb. 320 ezer forintba kerül, és akkor még egy Meta Quest 2-t is be kell szerezni, melyekhez képest a Skyrim VR-t elbíró PC már filléres kiadásnak tekinthető. A gyűjtögetésre azonban van még némi idő, mivel a futópad csak szeptember 15-én jelenik meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)