Hirdetés

A Vaják: A vér eredete készítője további spin-offokat ígér

|

A Vaják előzménysorozata pocsékul teljesít minden tekintetben, de ez nem gátolja meg a Netflixet abban, hogy további terveket szövögessen a széria bővítésére.

Hirdetés

Nem áll jelenleg túl jól a Netflix a Vaják/The Witcher területén. A fő sorozatból a legtöbb rajongó már csak a harmadik évadot fogja valószínűleg megnézni, amiben még szerepelni fog Henry Cavill, és a Liam Hemsworth-szel készülő negyedik szezon iránt már gyaníthatóan gyérebb lesz az érdeklődés. 

Aztán ott van a két spin-off: A Farkas rémálma című animációs film radar alatt maradt, a nemrég bemutatott előzménysorozat, A vér eredete pedig kap hideget-meleget a kritikusoktól és nézőktől egyaránt. A Rotten Tomatoeson közel 5000 felhasználói értékes alapján 12% a mutatója (a kritikusi 33%), IMDB-n pedig 19 ezer vélemény után 4.1 csillagon áll a 10-ből.

Hirdetés

A Vaják: A vér eredete showrunnere, Declan De Barra ennek ellenére arra utalt, hogy még több spin-off valósulhat meg, mivel rengeteg forrásanyag áll a rendelkezésükre. De Barra a RadioTimes-nak nyilatkozva árulta el a meglátásait annak a világnak a bővítésével kapcsolatban, amelynek alapjait Andrzej Sapkowski rakta le. Maga az író sem maradhatott ki az okfejtésből: 

"Sapkowski a lezárt történetek királya, minél többet olvasunk a könyveiből, annál szélesebb a világ szövevénye. Szóval ez az előnye annak, hogy mindezeket megcsináljuk - lehet, hogy önálló darabok, de egy másik oldalát festik meg ennek a világnak, és kibővítik azt. Ez a szórakoztató része."

Konkrét ötleteket nem mondott De Barra, hogy mikhez nyúlnának még, de a megbízható értesüléseiről híres Redanian Intelligence korábban azt jelentette, hogy a következő spin-off a Patkányok (Rats) néven ismert nilfgardi kívülállók csoportjára fog koncentrálni, amelyhez egy időre Ciri is csatlakozott a könyvekben. Mivel azt már bejelentették, hogy a Patkányok szerepelni fognak a Vaják harmadik és negyedik évadában is, így valószínűleg ez lehet a következő megvalósuló projekt még a negyedik szezon előtt, de persze ez csak puszta spekuláció. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)