Hirdetés

A World of Warcraft segített megtalálni az eltűnt tinilányt

|

Több ezer mérföldre otthonától sikerült megtalálni a 16 éves lányt.

Hirdetés

A Huffington Post beszámolója szerint egy eltűnt ohiói lányt a World of Warcraft fiókján keresztül sikerült megtalálnia az ügyön dolgozó nyomozóknak. A kiskorú játékos egy 31 éves férfi, Thomas Ebersole floridai otthonából jelentkezett be.

Ebersole-t a nyomozók azonnal letartóztatták, amiért kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot, akadályozta a kiskorú felügyeletét, és amiért egy kiskorú személyt rejtegetett.

A kihallgatás során Ebersole eleinte tagadta, hogy ismerte volna a 16 éves lányt, de később bevallotta, hogy romantikus kapcsolatban voltak. Az elkövető több ezer kilométert utazott a találkozóért, és azért, hogy később felvihesse magához a lányt. Ebersole tudott a lány koráról, és azt tervezte, hogy majd "feleségül veszi".

Hirdetés

A páros Discordon keresztül találkozott, és az üzenetek alapján "kis farkasnak" és "a szexi DH tankomnak" hívták egymást. A férfi és a fiatal lány több romantikus kijelentést is tett az üzengetés során. Ebersole nyakán találtak több sérülést is, melyekre a férfi később azt mondta, hogy "kiszívták", ezt pedig a lány később igazolta is. A jelentések alapján egyértelmű volt a "szexuális cselekmények folytatása", így a vádak vitathatatlanná váltak.

A Discord 31-szer nézett szembe kiskorú veszélyeztetésével kapcsolatos ügyekkel. Az alkalmazás 128 153 fiókot tiltott ki, és 7 736 szervert kapcsolat le a 18 éven alattiak védelmére szóló szabályainak megsértéséért. A HuffPost felkereste az üzemeltetőket pár kérdéssel Ebersole ügye kapcsán, de a hír írásának pillanatáig nem kaptak választ.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)