Hirdetés

Akkor is játszanád ezeket a játékokat, ha ilyen realisztikusak lennének?

|

Csodákat művel az AI klasszikus játékok képeivel, de remastereket, remake-eket készíteni még jó ideig nem lesz ennyire egyszerű.

Hirdetés

Idővel előfordulhat, hogy lesz olyan megoldás, amivel bármilyen régi játékot pár kattintással és némi finomhangolással felfrissíthetnek a fejlesztők, de a remasterek és remake-ek elkészítése jelenleg idő- és erőforrásigényes feladat, még akkor is, ha nem törekednek tökéletes végeredményre. Ettől függetlenül viszont érdekes látni, mire képes az AI, ha pár régi videojáték képére eresztik rá, hogyan újítja fel azokat.

A NightCafe alapítója, Angus Russel tette közzé Facebookon az alábbi galériában látható képeket, amiket a Stability 4K Creative Upscalere segítségével, a NightCafén keresztül generált. 

Hirdetés

Mint látható, a rendszer nagyjából felismerte, mi szerepel a képeken, és kisebb hibáktól eltekintve lenyűgöző eredményt hozott össze. A kezekkel, ujjakkal és feliratokkal azért ennek is meggyűlik a baja.

Szerintetek milyen lenne, ha így újítanának fel játékokat? Vajon egy ennyire valósághű verekedős játék működne?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)