Hirdetés

Arnold Schwarzeneggerrel ünnepli a karácsonyt a World of Tanks

|

Világsztárral erősít a Holiday Ops esemény, amihez egy hangulatos trailert is kaptunk.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger rajongóinak valószínűleg nem újdonság az infó, hogy az akciósztár 1965-ben harckocsizóként teljesítette a kötelező szolgálatát az osztrák hadseregben, a betanulásakor használt tank pedig később a magángyűjteményébe került.

A világhírű testépítő/színész/politikus most a játékok világában is "összetankozza" magát, a Wargaming ugyanis nemrég nyilvánosságra hozta, hogy ő lesz a World of Tanks karácsonyi témájú Holiday Ops 2022 eseményének kulcsfigurája.

Hirdetés

A fejlesztők egy tesztoszterontól és ünnepi hangulattól duzzadó trailerrel indították be az event kampányát, melyben a 74 éves Schwarzenegger nem lánctalpassal, hanem helikopterrel indul útnak, hogy teljesítsen egy elfeledett karácsonyi kívánságot.

Kalifornia egykori kormányzója egy közleményt is kiadott az összefogásról, melyben megemlíti, hogy a redditezők már évek óta kampányoltak a felbukkanásáért.

"Nagyszerű élmény volt együtt dolgozni a Wargaming csapatával ezen a különleges eseményen, és tudom, hogy ez olyasmi, ami lázba hozza majd a játékosokat. Hosszú múltam van a tankokkal, hiszen az enyém az az M-47 Patton, amelyet 18 éves koromban vezettem az osztrák hadseregben, így tudom, hogy milyen izgalmas ezeket az acélszörnyeket irányítani! A barátaim a Redditen évekig faggattak a World of Tanksről, ezért örülök, hogy végre megadhatjuk a rajongóknak a partnerséget, amire vágynak. Közeleg a Holiday Ops, úgyhogy tegyétek le az ünnepi sütit, és készüljetek fel, hogy velem tartsatok, ha terjeszteni akarjátok az ünnepi hangulatot!"

A Wargaming csak valamikor a következő napok során fogja megosztani a Holiday Ops 2022 részleteit, de a tavalyi menetrendből kiindulva várhatóan az újévig tart majd az esemény, egy feldíszíthető városkát és sok-sok ünnepi jutalmat hozva. A 2021-es Holiday Ops sztárja egyébként Chuck Norris volt, aki kötött karácsonyi pulcsiban sietett egy bajba jutott macska segítségére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)