Hirdetés

Egy csomó játékos utalást kivágtak az Assassin's Creed filmből

|

Az Assassin's Creed film nemrég napvilágot látott kivágott jelenetei között feltűnik egy olyan rész is, amiben a mozis asszaszinokról kiderül, melyik játékbeli karakter leszármazottai, illetve ezek mellett egy másik játékos utalás is kimaradt végül.

Hirdetés

Nemrég megjelentek az Assassin's Creed film digitális és DVD-kiadásai is, amin néhány kifejezetten érdekes extrát találhatnak a rajongók, köztük az eredetileg tervezett lezárást is. Ott már szó esett Callum Lynch asszaszin társairól, de a többi kimaradt jelenetből még többet tudhatunk meg róluk.

A játékok rajongói a végleges változatot látva is következtethettek a végül életben hagyott karakterek fegyverzetéből, de mint kiderült, eredetileg mindannyiukat láthattuk volna őseik ruházatában is. Így például a DVD-n azt is láthatjuk, hogyan nézett ki Moussa az Assassin's Creed Liberationben szereplő őse, Baptiste filmes változata.

Nathan őse nem más volt, mint az asszaszinból lett templomos lovag, az AC IV: Black Flagben látható Duncan Walpole.

Emir karaktere Yusuf tazimmá változott volna át, aki Ezio Auditore társa volt az Assassin's Creed: Revelationsben.

Lin karakterének leleplezése valószínűleg nem jelentett nagy meglepetést, hiszen a távol-keleten nem sok rész játszódott. Az ő felmenője nem más, mint az Assassin's Creed Chronicles: Chinában látott Shao Jun.

Ezeken kívül egyébként még egy játékra utaltak volna közvetlenül az Assassin's Creed film készítői, méghozzá az egyik vitrinben tartott fegyverrel. Az egyik, szintén a mozivászonra jutás előtt kivágott jelenetben láthatjuk a Unity főhőse, Arno puska-fejsze hibridjét, a Guillotine Gunt.

Mit gondoltok, ezekkel az utalásokkal a rajongókhoz közelebb hozhatták volna a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)