Hirdetés

Assassin's Creed film - végre itt a trailer!

|

Hosszú várakozás után végre befutott az Assassin's Creed film trailere, és pont olyan ütős, mint vártuk.

Hirdetés

Egész éjjel ütöttük az F5-öt és szinte fel sem álltunk a gép elől, nehogy lemaradjunk az Assassin's Creed trailerről, amit a készítők tegnap beharangoztak. Ha kicsit későn is, de most végre megérkezett az előzetes.

A Michael Fassbender főszereplésével készülő moziban Callum Lynch történetét követhetjük majd végig, a sztori pedig a korai Assassin's Creed játékokhoz hasonlóan két szálon fut, így napjaink mellett a 15. századi Spanyolországba is ellátogatunk majd.

Bár a legtöbben sokáig azt remélték, hogy Ezio Auditore történetét dolgozzák majd fel a készítők, egyáltalán nem bánjuk, hogy nem szorosan a játékokhoz kapcsolódó lett a végeredmény, így is elég érdekesnek tűnik. Már csak azért imádkozunk, hogy a remek látványt ne csapják el valami közepesen rossz történettel.

Az Assassin's Creed film december 21-én érkezik majd a mozikba. Nézzétek meg a fenti képre kattintva, és mondjátok el a véleményeteket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)