Hirdetés

Az 8-Bit Christmas egy karácsonyi film lesz arról, milyen nehéz volt régen Nintendo konzolt szerezni

|

Neil Patrick Harris meséli el a '80-as évek végén játszódó történetet.

Hirdetés

Magyarországon konzolok közül a '80-as és '90-es években főleg a sárga kazettás játékgépek voltak elterjedtek, de az Egyesült Államokban a '80-as években a Nintendo Entertainment System, avagy NES tarolt, ami sikeresen talpára állította az amerikai játékipart az 1983-as nagy összeomlást követően. 34 millió példány talált gazdára 1985-től 1995-ig, úgy, hogy közben 1991-ben már a Super Nintendo Entertainment System is a piacon volt. 

Hirdetés

A Warner Bros. filmeseit valahogyan megihlette ez a korszak. Az HBO Maxre készítik az 8-Bit Christmas című filmet, melyben Neil Patrick Harris mesél el egy kedves, néhol kiszínezett karácsonyi történetet arról, mennyi mindent képes megtenni egy fiatal, ha Nintendót szeretne, de csak baseball labdás könyvtámasz jár neki.

A stúdió fontosnak tartotta kiemelni, hogy tőlük származik az egyes területeken klasszikusnak számító Mi a manó (Elf) is, bár ennek viszonylag kis jelentősége van az 8-Bit Christmas szempontjából. Mindenesetre november 24-ére várható a premier, kajakómás fetrengéshez akár még jó is lehet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)