Hirdetés

Azt hitték, Dr Disrespect is átköltözik a Kickre, de valami egészen mást jelentett be

|

Titokzatos videót töltött fel az ipar egyik legismertebb tartalomgyártója, egyből megindult a találgatás.

Hirdetés

A videojátékos tartalomgyártók világában kevés annyira vitás figura létezik, mint Dr Disrespect. Vannak, akik imádják, és vannak, akik utálják, de akárhogy is, a karakter mögött álló Herschel Beahm még mindig rengeteg nézőt meg tud szólítani.

A titokzatos, 2020-as Twitchről való kitiltása után Dr Disrespect a YouTube-ra költözött, ahol a platform egyik legnagyobb streamerévé vált. Az elmúlt egy évben azonban egy új platform, a Kick kezdte felporszívózni a Twitchen nemkívánatos neveket, és sokan arra tippelnek, hogy idővel a doki is odaköltözhet majd.

Hirdetés

Dr Disrespect nemrég feltöltött egy videót Twitterre, ami ugyan látványos volt, de semmit nem árult el. A végén látható a mai dátum, aminek lehet egy olyan olvasata, hogy végre kiderül merre megy tovább a doki karrierje.

A madár szerepeltetése miatt egyesek egy X/Twitter-exkluzív szerződésre tippelnek, de mivel Elon Musk kiirtotta a madarakat a platform látványelemei közül, így mi erre nem fogadnánk. A Kick szintén opció, bár Disrespect korábban kijelentette, hogy csak akkor hurcolkodna át oda, ha egy 50 millió dolláros szerződést ígérnek neki.

A legvalószínűbb mégis az tűnt, hogy a YouTube-bal fog exkluzív szerződést aláírni. A YouTube Gaming X-fiókja néhány napja bekövette Disrespect profilját, jelezve ezzel, hogy valami készül.

És tényleg készült, csak épp nem az, amire a doki rajongói számítottak. Beahm ugyanis egy kevéssel ezelőtt élesített videóban megmutatta a nevét viselő és az ő ízlésvilága szerint dizájnolt perifériák legújabb darabját, a limitált Dr Disrespect kiadású Stealth 700 Gen 2 Max-et a Turtle Beachtől. A PlayStation konzolokhoz tervezett, de PC-vel is kompatibilis, 199 dollárért kínált fejhallgató talán legizgalmasabb tulajdonsága, hogy csurig pumpálva több mint 40 órát bír, és a gyorstöltésnek hála elég 15 perc neki, hogy utána 8 órán át használhassuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)