Hirdetés

Valódi multiplayer meccsek összeollózásával készült el ez a profi Battlefield kisfilm

|

Elég komoly alkotást készített egy producer, amihez az anyagot a DICE két játékának többjátékos módjaiból válogatta össze.

Hirdetés

Több ponton is lehet kritizálni a Battlefield 1-et, illetve a Battlefield V-öt, de az kétségtelen, hogy mindkét játék egészen szemkápráztató látványvilággal rendelkezik. Valaki pedig most ki is használta a gyönyörű grafikát, és összedobott egy hangulatos kisfilmet.

Hirdetés

Gage Allen egy profi producer, aki videojátékos trailerekkel foglalkozik, és korábban olyan játékokhoz készített promóciós anyagokat, mint a Stellaris, a Conarium, vagy például a Starpoint Gemini. Most pedig egy elég érdekes dologgal állt elő, ugyanis összegyűjtött több felvételt is a Battlefield 1 és a Battlefield V multiplayer meccseiből, összevágta őket, és így elkészített egy közel 9 perces, This Is Battlefield nevű kisfilmet.

A végeredményen látható, hogy valódi többjátékos harcokról van szó, hiszen például a játékosok mozgása elég furcsa, viszont remek munkát végzett Allen a kameraállásokkal és az anyagok összeszerkesztésével, a narráció pedig szintén sokat dob a hangulaton.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)