Hirdetés

Befejeződtek a Sonic 3 forgatásai

|

A kék sündisznó rajongói kezdhetnek izgulni: az élőszereplős forgatások befejeződtek, kezdődhet az utómunka.

Hirdetés

Sonic, Tails, Knuckles, és Shadow kalandjai hamarosan folytatódnak a mozivásznakon. A Sonic, a sündisznó 3 forgatásai hivatalosan is befejeződtek, ami azt jelenti, hogy a projekt jó eséllyel elkészül a tervezett decemberi premierre.

A hírt maga Jeff Fowler, a film rendezője jelentette be X-en, kezében egy hatalmas csapóval, amin a főszereplők láthatók.

Hirdetés

Hosszú évtizedek gyötrelmei után sikerült letenni az asztalra egy vállalható videojátékos adaptációt, amit mind a gyerekek, mind a szüleik élveztek.  Az első felvonás sikerei után a csapat azonnal nekilátott a folytatásoknak és a spin-offoknak, így a közeljövőben biztosan nem maradunk majd Sonic tartalmak nélkül.

Ami a játékokat illeti, hamarosan ott is újdonságok várnak ránk. A SEGA egy Fall Guys-szerű mókával kísérletezik, ami talán egy picit sokat lopott az ügyességi játéktól, de ettől még nem néz ki rosszul. Kiváncsian várjuk megjelenését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)