Hirdetés

A rendező szerint a Warcraft film egy politikai aknamező volt

|

Duncan Jones egy interjúban mesélt a Warcraft film készítéséről, és nem éppen egy tündérmesét adott elő.

Hirdetés

Nagyon megosztotta a rajongókat a Warcraft élőszereplős filmadaptációja, viszont Duncan Jones szerint egyáltalán nem véletlen, hogy a végeredmény nem lett a legjobb.

Hirdetés

Duncan Jones már korábban is beszélt arról, hogy a túl sok beavatkozás nem könnyítette meg a film készítését, nemrég egy interjúban ismét előkerült a téma, Jones pedig el is árulta, hogy miért csalódott a projekt kapcsán:

"A rengeteg újraírás nagyon, nagyon nehéz volt, időnként pedig kifejezetten elszomorító. Állandó jelleggel változtatni kellett a forgatókönyvön a politika és a film jellege miatt. Ez eléggé szívszorító élmény volt, akkoriban pedig kifejezetten traumatikusnak érződött."

Jones itt valószínűleg arra gondol, hogy a film készítése során a Universal stúdiója többször is gazdát váltott, szóval valószínű, hogy az új tulajdonosnak minden alkalommal megvolt a maga véleménye arról, hogy a filmnek milyennek kéne lennie. Emellett persze a rendező folyamatosan kommunikált a Blizzarddal is, akiknek szintén megvoltak a maga elvárásaik:

"A Blizzarddal is összedolgoztunk, akiknek értelemszerűen nagyon fontos volt, hogy mi történik a filmmel, hiszen a Warcraft adja a megélhetésük jó részét."

Nem lehet hálás feladat legendás franchise-okat adaptálni, szóval akármennyire is lehetne jobb a végeredmény, Jones megérdemli a tiszteletet azért, hogy még a körülmények ellenére is kihozta a legtöbbet a projektből.

Ti mit gondoltok? Hogyan lehetett volna jobb a Warcraft film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)