Hirdetés

Animációs sorozatok készülnek a Far Cry 3: Blood Dragon, a Rayman és a Watch Dogs alapján

|

A Ubisoft számos franchise-át adaptálja hamarosan.

Hirdetés

Nagyon szeretne betörni a filmek és sorozatok piacára a kiadó, de egyelőre még semmi nem lett a tervekből. Illetve hát készült Assassin's Creed és Prince of Persia film is, de ezekkel nem lehettünk maradéktalanul elégedettek.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint most a fiatalokat veszi célba a Ubisoft, családbarát animációs sorozatok készülnek majd a Rabbids, a Rayman és a Hungry Shark franchise-ok alapján. A Watch Dogs-ot is felhasználják, viszont kimondottan tizenéveseknek szánják majd a szériát, középpontban egy középiskolás lánnyal, akinek van egy titkos hacker alteregója.

A valamivel idősebbek számára a Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe lehet érdekes, amit a Castlevania és a Devil May Cry adaptációkért is felelős Adi Shankarral együttműködésben készítenek, a Far Cry 3: Blood Dragon alapján. Közben továbbra is készül a Tom Clancy's The Division film a Netflixre, arról sem feledkeztek meg. Várjuk a további fejleményeket.

Melyikre vagytok a leginkább kíváncsiak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)