Hirdetés

Cosplayező Amber Heardöt posztolt Elon Musk, kiakadt a karakter szinkronhangja

|

Csúnyán beszólt Musknak a Mercyt életre keltő Lucie Pohl.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a Twitter/X körüli botrányok alaposan megtépázták a PayPal, a Tesla és a SpaceX révén világhírűvé vált Elon Musk renoméját, a nemrég megjelent hivatalos életrajza viszont nem csak a fogyatkozó rajongótáborának lehet izgalmas, mivel az a Walter Isaacson jegyzi, aki korábban Henry Kissinger és Steve Jobs portréjával is bizonyított.

Az új kötet még csak pár napja érhető el, de az Overwatch világában máris okozott egy váratlan felfordulást: a könyvből kiderül, hogy Elon Musk rávette egy Mercy cosplayre egykori barátnőjét, Amber Heardöt, a hős hivatalos szinkronhangja viszont lesújtóan értékelte színésznő teljesítményét.

Hirdetés

Az egész azzal kezdődött, hogy valaki az új életrajzra hivatkozva posztolta X-en a cosplayezés hírét, amire válaszul maga Musk is reagált egy fotóval a Mercy-szerelésben feszítő Heardről, kétségtelenné téve, hogy igaz a sztori. A kép 2017-2018 környékén készült, amikor Heard és Musk még egy párt alkotott.

Előre sejteni lehetett, hogy Heard kap majd némi savat a felvétel miatt, hiszen az Aquaman sztárja nem számít különösebben közkedvelt figurának az interneten, mióta elvesztette a Johnny Deppel folytatott, nagy port kavaró rágalmazási pert. Arra viszont már kevesebben számíthattak, hogy Muskot és Heardöt végül szakmai alapon állítják pellengérre, méghozzá nem is akárki.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Később ugyanis az a Lucie Pohl is reagált a fotóra, aki a 2016-os Overwatch óta adja Mercy hangját. A német színésznő előbb kimondottan Musnkak címezve azt írta, hogy Heard kosztümén épp olyan "gyártási hibák" fedezhetők fel, mint a Teslákon, majd egy kommentelő felszólítását követően magáról is posztolt egy Mercy cosplayt, ami szerinte jobban sikerült.

Pohlnak kétségtelenül megvan az az előnye, hogy vele ellentétben Heard akkor sem tudna Mercy saját hangján megszólalni, ha a feje tetejére állna, ettől eltekintve viszont meghagynánk a zsűrizés lehetőségét a kedves olvasóinknak. Akit pedig érdekel, a Helikon Kiadó gondozásában október 31-től magyar nyelven is elérhető lesz Musk életrajza, amelyből vélhetően több is kiderül a milliárdos Overwatch iránti rajongásáról.

Neked melyik cosplay nyerte el jobban a tetszésed?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)