Hirdetés

Egy 20 másodperces Simpson család poénból készült most videojáték

|

Egy elkeseredett rajongó nagyon sok szabadidővel végtelenül frusztráló játékélményt hozott ki a Waterworld viccből.

Hirdetés

A Simpson család az évtizedek során rengeteg szubkultúrából csinált viccet, és jónéhány kamu videojáték is felbukkant a cselekményeiben. Az egyik ilyen árkád móka Kevin Costner hatalmasat bukott filmjéhez, a Waterworld - Vízivilághoz kötődött.

A Waterworld egy 1995-ös, posztapokaliptikus film volt, ami híresen sok pénzébe került a stúdiónak, és senkit sem érdekelt. A Simpson család 8. évadának egyik részében látható, ahogy Millhouse játszani próbál egy, a film ihlette árkád géppel, ami aztán 40 érmét követel tőle a működéshez.

Ez a játék nyilván nem valódi, illetve hát nem volt valódi akkor, amikor az epizód megjelent. Azóta változott a helyzet: egy hobbifejlesztő és Twitch streamer, Macaw45 összerakott egy tényleges videójátékot, amit ez a pármásodperces vicc ihletett.

Hirdetés

A játékosnak be kell dobnia 40 érmét a gépbe, és minden elhalálozáskor egyre több és több pénzt kér a masina. Nyilván nem valódi pénzről van szó, de a képernyőn azért jelzi, hogy mennyit költöttünk volna megpróbáltatásainkra.

A cucc egyébként egy tisztességes kalandjáték: van egy csomó helyszín, főellenfelek, és még felfedezésre váró titkok is. Kemény meló volt ebben a projektben.

Hogyha ki akarjátok próbálni a kalandot, akkor nincs más dolgotok, mint elnavigálni erre az oldalra, és letölteni azt. A Kevin Costner's Waterworld teljesen ingyenes.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)