Hirdetés

Egy élő Bundesliga-kibeszélő műsorba rontott be egy játékos, hogy a GTA VI-ról követeljen infókat

|

Az egyetlen dolog, amit ebből az esetből megtudtunk, hogy a biztonsági intézkedések nem kielégítőek a német Sport1-nél.

Hirdetés

Néhányan biztosan emlékeztek még arra a 2021-es esetre, amikor egy német játékos egy tévés vetélkedő forgatását megzavarva beszaladt a színpadra, és a Grand Theft Auto VI hollétéről érdeklődött. Most, szinte napra pontosan két évvel később nagyon hasonló eset történt, és úgy tűnik, a főszereplője is ugyanaz.

A német Sport1-en futó bundesligás műsort, a Doppelpasst egy ponton megzavarta egy kötött sapkás, szakállas fiatal, és azért könyörgött, hogy valaki mondjon már valamit a GTA 6-ról neki.

Hirdetés

Ezt a jelenlévők viszonylag higgadtan kezelték: ahelyett, hogy megtermett biztonságiak kicsavarták volna a karját, az egyik jelenlévő úgy gondolta, a helyzetet úgy lehet a legjobban megoldani, ha leönti a rendbontót egy pohár vízzel. Hátulról. Úgy, hogy a rendbontón sapka van és pulóver. Ő sem értette, mire volt ez jó.

Mindenesetre, mint az az alábbi felvételen is látszik, kikísérték szépen, senki nem sérült meg, és a műsor folytatódhatott. Sajnos a GTA VI-ról sem tudunk többet, de hátha pont ez kellett a Rockstarnak, hogy megnyilvánuljon.

Addig esetleg ajánljuk szívből a Vice City Storiest, ami nem új, de GTA, és biztos, hogy sokaknak kimaradt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)