Hirdetés

Elképesztő Horizon Zero Dawn LEGO szörnyeteg készült, amit azonnal megvennénk a Hosszúnyak mellé

|

Tehetséges LEGO művész és Horizon Zero Dawn rajongó, Jon összerakott egy olyan lenyűgöző modellt, amit bármelyikünk büszkén tenne a polcára.

Hirdetés

Valószínűleg senki nem bánja, hogy a Guerrilla Games elengedte a Killzone sorozatot, és inkább Aloy kalandjaira fókuszál. A Horizon Zero Dawn és annak kiegészítője is egy csodálatos új világba repítette a játékosokat, a Horizon Forbidden West pedig kiválóan folytatta a történetet.

Nem csoda, hogy a szériának egy meglehetősen méretes és aktív közössége van, aminek tagjai lenyűgöző műveket tudnak összerakni. A legutóbbi alkotást jon_the_makónak köszönhettük.

Hirdetés

Jon felépített egy nagyjából 5000 elemből álló LEGO modellt, amivel a Horizon Zero Dawn Thunderjaw nevű szörnyetegét keltette életre. Ez Jon saját összeállítása, így nyilván jöttek is a kérdések, hogy mennyibe kerülne egy ilyen. Elnézve a végeredmény komplexitását, nem lepődnénk meg, ha sokan egyenesen Jontól akarnák megvásárolni a modellt.

A Horizon rajongóknak egyébként most nincs jobb dolguk, mint LEGO készletekkel ügyeskedni, mivel a Forbidden West kiegészítőjéről még nem érkeztek hivatalos infók. Reméljük, hogy ez még idén változni fog.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)