Hirdetés

Elraboltak egy Twitch streamert, 600 ezer dolláros váltságdíjat követelnek érte

|

Addison Pierre Maaloufot elrabolta egy Haitiben tevékenykedő banda. A tartalomgyártó kiszabadításán többen is dolgoznak már.

Hirdetés

Addison Pierre Maalouf, azaz YourFellowArab évek óta tevékenykedik a közösségi médiában tartalomgyártóként. Néhány hete elutazott Haitiba, de a nyaralásnak csúnya vége lett, amikor mind Maaloufot, mind sofőrjét elrabolta a 400 Mawozo banda egyik tagja. A Haiti24 jelentése szerint a banda 600 000 dollárt követel a hozzátartozóktól, amiből egyelőre 40 000-et fizettek ki nekik.

A hírt egy másik Twitch streamer, Lalem erősítette meg Twitteren. Amikor elkezdtek terjedni a pletykák Maalouf elrablásáról Lalem fontosnak érezte, hogy helyre tegye a dolgokat, és megerősítse a híreket.

"Megpróbáltuk titokban tartani a dolgot két hétig, de kezd mindenhol elterjedni. Szóval igen, Arabot elrabolták Haitiban, és dolgozunk a kiszabadításán."

Hirdetés

Lalem még annyit kért mindenkitől, hogy akinek megvan Maalouf telefonszáma, az biztonsági okokból inkább ne keresse, ne írjon neki semmilyen platformon. Ezt egyébként a streamer utolsó videójához tűzte hozzá, amit Maalouf szerkesztője rakott ki Twitterre.

A tartalomgyártó családja jelenleg az amerikai hatóságokkal próbál összedolgozni, hogy mielőbb kiszabadíthassák Maaloufot, egyelőre nem tudni, hogy ki fogják-e fizetni a teljes váltságdíjat, vagy mi lesz a terv, a fejleményekről beszámolunk majd nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)