Hirdetés

Ez a Diablo IV Lilith cosplay mintha a játékból lépett volna elő

|

A profi cosplayer mindenkit lenyűgözött a Blizzard kollégáitól a rajongókig.

Hirdetés

Cinderys egy francia cosplayer, aki majd' egy évtizede dolgozik már az iparban, tehát nem az otthon talált alapanyagokból szokta összerakni a szereléseit. Az elmúlt években rengeteg blizzardos karaktert elevenített meg a Warcraft univerzumból, de ezúttal Diablo IV-es témát választott.

A művelethez segítséget is kapott: a Blizzard francia ága, valamint a Steel Series annyi erőforrással tolták meg Cinderys projektjét, amennyire csak szüksége volt.

Hirdetés

A lenti jelmez a szabás-varrás, 3D nyomtatás és a sminkmesterség egyvelegének eredménye. Az alkotó minden eszközt felhasznált a tökéletes hatás kedvéért, hiszen nemcsak magának csinálta most ezt az összeállítást, hanem egy blizzardos rendezvényen is meg kellett jelennie vele. Nagyjából egy hónapja volt arra, hogy befejezze a jelmezt és minden mást, az eredmény pedig magáért beszél:

A következő felvétel a Diablo IV francia launch partijáról származik, ahol Cinderys tökéletesen hozta az új játék főgonoszát.

Akit érdekel a Lilith jelmez összeállításának folyamata vagy több munkát is szeretne látni az alkotótól, az nézzen rá Cinderys Instagramjára.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)