Hirdetés

Henry Cavill politikusként is megállná a helyét

|

"Hallgass a szívedre, szavazz a witcherre!" - akár ezzel is kampányolhatna Henry Cavill, ha megfogadná a netflixes The Witcher sorozat egyik rendezőjének tanácsát.

Hirdetés

Henry Cavillt nem csupán egy filmekben és sorozatokban nyújtott teljesítménye miatt kedveljük, hanem mert köztudottan elhivatott geek és gamer (mármint tényleg, mert aki szabadidejében Warhammer figurákat festeget, vagy maga rakja össze a PC-jét, az nem belépő szinten kocka).

Most azonban azt is megtudhattuk róla, hogy milyen nagyszerű együtt dolgozni vele, legalábbis hosszasan áradozott erről Stephen Surjik, aki a The Witcher második évadának első két epizódját rendezte.

Hirdetés

Surjik egy interjúban elmondta, hogy Cavill az "angol iskolának" megfelelően mindig pontosan és felkészülten érkezik, karakterben van, tudja a szövegét és tökéletesen képben van az aktuális jelenet hátterével. Ez persze nem jelenti azt, hogy a britekkel szemben minden amerikai színész olyan munkamorállal rendelkezne, mint például a több kolumbiai kartell megélhetését is biztosító Charlie Sheen, akit minden egyes jelenet előtt kisebb orvosi csodával lehetett csak újratelepíteni, de mivel Surjik dolgozott többek közt a Daredevil, a Jessica Jones vagy Az Esernyő Akadémia stábjával is, bizonyára van némi alapja az összehasonlításnak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Surjik beszélt arról is, Cavill milyen kedves és barátságos az összes kollégával, például ahogy megérkezik a forgatási helyszínre, mindenkivel kezet ráz, mindenkinek tudja a nevét - és lehetne akár politikus is. Mivel katonai családból származik, talán ennek köszönhető, hogy egyenes és kerüli a mellébeszélést - bár az nem világos, hogy ezzel nem kerülne-e igazságtalan hátrányba, ha egy nap úgy döntene, hogy valóban a politikusi pályán folytatja karrierjét.

Ahogy korábban már írtuk, a netflixes The Witcher sorozat második évadának forgatása nemrégiben véget ért, úgyhogy kíváncsian várjuk az új részeket. Sajnos nagyjából az év végéig még várnunk kell, addig legfeljebb az új Witcher-játékkal ütjük-vágjuk el az időt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)