Hirdetés

Így nézne ki a World of Warcraft Unreal 4-ben RTX-szel

|

A World of Warcraft megjelenése óta eltelt évek során rengetegen próbálták felújítani Azeroth világát, de talán egyik sem volt annyira menő, mint Daniel L. munkája.

Hirdetés

A gaming világ moddereinek az elmúlt években előszeretettel húzták rá régi klasszikusokra az RTX technológiát, hogy megszépítsék azokat, még akkor is, ha az eredmény egyébként sok esetben játszhatatlan sebességet produkált. A World of Warcrafttal kapcsolatban is voltak már próbálkozások, de Daniel L. most minden modern trükköt bevetetett Azeroth modernizálására, elég mutatós végeredménnyel.

A lelkes WoW-rajongó gyakorlatilag újjáépítette Stormwind városát, Goldshire kedvenc kocsmáját, és egész Duskwoodot. A melóhoz az Unreal Marketplace-ről szerezte a modelleket, így nem ő maga csinált mindent, de ettől még nem lesz kevésbé lenyűgöző az eredmény.

Hirdetés

Én kifejezetten nagy rajongója vagyok a kevésbé realisztikus megvalósításnak, de az tagadhatatlan, hogy egy UE4-es, RTX pompában ragyogó Duskwoodban kalandozni nagyon hangulatos lenne.

A pálya sajnos nem tölthető le, így csak videós formában csodálhatjuk a felújítást. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)