Hirdetés

Ilyen lenne egy Resident Evil Village figura reklám mindenki kedvenc vámpírnőjével

|

Lady Dimitrescu lehengerelte a világot, és szívesen felraknánk a polcra, ha kapnánk belőle egy tisztességes figurát. Amíg ezt várjuk, addig csodálhatjuk kreatív rajongók ötletét.

Hirdetés

A Resident Evil Village egyik főellenfele Lady Dimitrescu, aki már akkor megnyerte magának az internetet, amikor a játék megjelenési dátuma még kanyarban sem volt.

A Capcom gyorsan kapcsolt, és bele is rakta mindenki kedvenc óriás díváját az összes trailerbe, és a játék megjelenése óta sem hagyott alább ez a láz (természetes a ruhátlanítás is megtörtént már mod segítségével). Amíg a rajongók várják a jobbnál jobb figurákat, addig az IGN.com vezető videószerkesztője megalkotta a sajátját.

Hirdetés

Kevin Cappiello saját projektjében nem csak megcsinálta a Lady Dimitrescu figurát, hanem össze is rakott hozzá egy '80-as évekbeli reklámokat idéző hirdetést.

A videó szinte tökéletesen hozza a retró hangulatot, és olyan jól sikerült, hogy nem lennénk meglepve, ha a Capcom is valami hasonlóval jönne elő.

A Resident Evil Village, egyébként minden szempontból hatalmas siker lett. Ti pörgetitek már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)