Hirdetés

Invincible AAA játék készülhet, de a te segítségedre is szükség lehet hozzá

|

A Skybound nagyon érdekes tervezettel állt elő a Legyőzhetetlen játékváltozatához, de a megvalósításához több pénzre lesz szüksége.

Hirdetés

Ahogy az Invincible képregény és animációs sorozat egyre népszerűbbé válik, úgy jönnek a különböző spin-off projektek meglovagolva a hirtelen népszerűséget. Mobiljátékot és egy vizuális regényt is kaptunk már, de nagy AAA megjelenést még nem láttunk a franchise-ból. Ezen szeretne változtatni a Skybound Entertainment.

A stúdió kihirdette, hogy készülnek egy nagy költségvetésű játékadaptációval, de annak összeállításához anyagi segítségre lesz szükségük. Korábban már összeszedtek 18 millió dollárt ehhez, de most egy újabb, maximum 5 milliós tőkebevonásra gondoltak, hogy minden rendben mehessen.

Magát a játékot egy Epic Games, Activision, Electronic Arts és más stúdiókból összehúzott csapat fejleszti, akik hosszú távra terveznek az Invincible kalanddal.

Hirdetés

A műfajt nem jelentették be, de ígértek kompetitív és többszereplős módokat, valamint folyamatosan érkező kiegészítőket. A leírás alapján nem csak egymást fogjuk összeverni, hanem új sztorikat is végig fogunk majd játszani, tehát a live service modell így akár érdekes is lehet.

A támogatói kampány április végéig pörög még. Az eredetileg 50 000 dolláros bevételre tervezett alapcélt már bőven sikerült túlteljesíteni: a cikk írásának pillanatában a projekt 449 750 dollárt szedett össze. A maximumnak kitűzött 5 milliós extrától még messze vagyunk, de a kezdeti lelkesedés láttán nem kizárt, hogy még ez is összejöhet.

Mit gondoltok? Milyen Legyőzhetetlen játékot nyomnátok szívesen?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)