Hirdetés

Itt a bizonyíték, hogy Leslie Nielsen tökéletesen illene a Resident Evil 4-be

|

Frank Drebin hadnagy legalább annyit képes lett volna hozzátenni Ashley megmentéséhez, mint Leon.

Hirdetés

Már közel 14 éve nincs velünk Leslie Nielsen, de szerencsére a Csupasz pisztoly filmeket, az Airplane!-t, és más klasszikusait bármikor újranézhetjük (Magyarországról a SkyShowtime-on). Mielőtt ennek tudatában nekiállnátok a maratonnak, a fantasztikus eli_handle_b.wav nevű youtuber új alkotását ajánljuk figyelmetekbe, ő ugyanis most a Resident Evil 4 remake-jébe álmodta bele Leslie Nielsent, a végeredmény pedig szokás szerint fantasztikus.

Az alkotáshoz a Drágám, add az életed!, a Csupasz pisztoly trilógia, illetve a Nagyon különleges ügyosztály jeleneteit vegyítette a ResidentEvil4Remake CameraTools by Otis_Inf és a REFramework modokkal.

Hirdetés

Aki nem játszott még a játékkal, és szeretne, az jó, ha tudja, vannak kisebb spoilerek a videóban, de talán semmi olyan, ami az élményt teljesen tönkretenné - egy játéknál, aminek eredetije lassan 20 éves, ennyi belefér.

Egyébként ha hasonló tartalmakra vágytok még, eli_handle_b.wav csatornáján érdemes kalandozni, Van egyebek mellett Mr. Bean a Hitman 3-ban, Dr. Genya a Fallout 4-ben, Austin Powers a Cyberpunk 2077-ben, és Frank Reynolds mind a Baldur's Gate 3-ban, mind a The Last of Usban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)