Hirdetés

Jó is, hogy kérdezed: igen, hegedűvel is játszható az Elden Ring

|

Még egy eszköz került fel arra a listára, amely a FromSoftware sikerjátékának nem hivatalos kontrollereit sorakoztatja fel.

Hirdetés

A játékosok sok mindenből versenyt csinálnak, nem véletlenül vannak ranglisták és speedrunnerek, de van két dolog, amikkel kiemelten foglalkozik a közösség: az egyik az, hogy minél több eszközön futtathassuk a Doomot (már Windows Jegyzettömbben is lehet!), a másik pedig, hogy a lehető legváltozatosabb eszközökkel irányíthassuk az Elden Ringet.

Utóbbi esetében volt már többek között táncszőnyeg, akusztikus gitár és szaxofon is, de olyan őrültebb kísérletek is voltak, mind a gondolatok segítségével zajló végigjátszás, vagy amikor egy aranyhalnak sikerült legyűrnie az egyik bosst. Most bővítették a sikeres próbálkozások listáját. 

TiavioliGaming sokak figyelmét felkeltette azzal, hogy a Twitchen mindhárom Dark Souls játékot végignyomta hegedűvel, és természetesen itt nem állt meg, ment tovább az Elden Ringre.

Hirdetés

A Redditen nagyot ment egy rövid videó, amelyben a hangszerrel legyőzi Godfrey-t, és mindezt úgy, hogy meglehetősen nyugodt tudott maradni, a pulzusszáma mindössze nyolcvan volt. 

Posts from the eldenring
community on Reddit

TiavioliGaming az Elden Ring subredditen elárulta, hogy egy elektromos hegedűt használ, és a frekvenciát MIDI-számmá alakítja, amit aztán gombnyomássá konvertál. A tartalomgyártó több problémába is belefutott (például abba, hogy a MIDI átalakító a hangok harmonikus frekvenciáit értelmezi, nem pedig a hangot, amit játszik), szóval valószínűleg évekbe telik, mire talál egy megbizható rendszert, viszont így még nagyobb tisztelet jár a kitartásáért. 

A játékos egyébként megígérte, hogy a közelgő Shadow of the Erdtree kiegészítőt is hegedűvel fogja játszani, amely a pletykák szerint akár már februárban megjelenhet

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)