Hirdetés

Keanu Reeves lesz a Sonic 3 új sztárja?

|

Egy meg nem erősített infó szerint a filmcsillag csatlakozni fog Jim Carrey-hez, és Idris Elbához a kék sündisznó filmes univerzumában.

Hirdetés

Közepesen nehéz befogadnunk a tényt, miszerint a Sonic, a sündisznó sikeres film lett. Először senki sem gondolta volna, hogy vállalható, élőszereplős munka születik majd az évtizedek óta rohangáló kabalafigura kalandjaiból, pláne azután, hogy a stúdió megvillantotta az első dizájnt, de az átdolgozást követően mégis így lett.

Mostanra Idris Elba is csatlakozott az univerzumhoz, és a The John Campea Show értesülései szerint Keanu Reeves is beszáll majd. A John Wick és Mátrix filmek főszereplője elvileg Shadowt alakítja majd.

Hirdetés

Sonic sötét lelkű haverjáról már tudtuk egy ideje, hogy fel fog bukkanni a harmadik felvonásban, de azt nem, hogy ki alakíthatja. Hivatalos megerősítést még nem kaptunk Keanu feltételezett szerepléséről, de Campea állítása szerint az infói egy Hollywoodban "nagyon jó kapcsolatokat ápoló" ismerősétől származnak.

Ennél több alátámasztást Campea nem szolgáltatott, de valószínűleg nem is tudott volna. Egyelőre csak ülhetünk, várhatunk, és reménykedhetünk, hogy igazak a pletykák. Ha valakit, akkor Shadowt Keanu tökéletesen tudná hozni.

A Sonic, a sündisznó 3 premierjét jelenleg 2024. december 20-ra tervezik az amerikai mozikban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)