Hirdetés

Kellemes, uborkás ízzel csábít a Resident Evil gyógyítóspray-ének valódi változata

|

Nem fújni kell, hanem inni, és aki szeretne beraktározni belőle, súlyos költségekre készülhet.

Hirdetés

Lelkesen őrizgetem azt a 2014-es E3-ról származó energiaitalt, amit a Sunset Overdrive promózásához gyártottak, és legalább hat éve lejárt már, bontatlanul áll hol a polcon, hol a szekrényben. A Resident Evil First Aid Spray-t az árát látva szintén inkább gyűjtői relikviának szánhatják, és nem fogyasztásra, de egyébként iható - azt viszont nem tudni, valóban gyógyít-e.

A GameFlavor oldalára a napokban felkerült gyűjtői csomag 10 italt tartalmaz, mindegyik uborka-lime-menta ízű, 0,33-as kiszerelésű. Ennél azonban többet is kapunk 199 euróért.

Hirdetés

A 4750 példányban készült doboz tartalmaz még koktélokhoz használható, a Resident Evil témájához illeszkedő gyógynövényeket, egy kupakot, 4 receptet alkoholmentes koktélokhoz, egy művészi albumot, és egy eredetiséget igazoló dokumentumot.

Az egy hangyányival drágább, 999 eurós Special Resident Evil First Aid Spray Collector's Box Limited Ediiton kiadásban található még egy kiemelkedő minőségű tárolódoboz, illetve egyedi, metaverzumban használható NFT-k. Igen, ezért kerül ennyivel többe. Akinek kell egy, a fenti linken tudhat meg többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)