Hirdetés

Ki ne rohanna a boltba egy Minecraft x Crocs papucsért?

|

A világ legrondább műanyag lábbelijének gyártója azt gondolta, sokkal vonzóbb lesz a végeredmény, ha Minecraft-kockákat nyomtat a borítására.

Hirdetés

A Crocs papucsokat imádjuk gyűlölni: a mulatságosan festő lyukacsos papucs-cipők mindenkiből hidegrázást váltanak ki, de ugyanakkor kevés kényelmesebb dolgot lehet hordani a kertben sétálgatva. Utóbbihoz tökéletes lesz a Minecraft x Crocs együttműködés nyomán született dizájn is.

A Microsoft ugyanis összeállt a papucsgyártóval, hogy a legmenőbb gaming témájú dizájnokat húzhassuk a lábainkra. Tökéletesen fog passzolnia minecraftos zoknijainkhoz.

Hirdetés

Az öt különböző Minecraft Crocs formatervhez különböző díszeket is válogathatunk, melyeket aztán rápattinthatunk a lyukacsos borításra. A játékbeli karaktereink sem ússzák meg egyébként a lábra szerelhető sajtreszelőket, mert ha most bejelentkeztek a Minecraft Bedrock Edition verziójába, akkor ingyen felmarkolhattok egy pár papucsot.

A Minecraft x Crocs papucsok már világszerte megrendelhetőek a márka hivatalos weboldalán keresztül. Ha a barátok megkérdezik, hogy miért tettétek ezt magatokkal, akkor mondjátok nyugodtan, hogy ajándék volt, és azért viselitek, mert nem akarjátok megsérteni azt, akitől kaptátok. Biztosan elhiszik majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)