Hirdetés

Kiderült, mivel játszott Lance Reddick mindössze pár órával a halála előtt

|

Akik ismerték a színész elkötelezettségét a videojátékok és különösen egy franchise iránt, egyáltalán nem fognak meglepődni.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk a szomorú hírről, miszerint 60 éves korában elhunyt Lance Reddick. A színészre a Destiny 2 játékosai örökké emlékezni fognak, hiszen ő szólaltatta meg a széria egyik fontos karakterét, Zavala parancsnokot.

Reddick nem csak dolgozott a Destiny 2-n, hanem aktív játékosa is volt a Bungie lövöldéjének. Most pedig azt is megtudhattuk, hogy halála előtt nem sokkal épp videojátékkal ütötte el az idejét, sőt egészen konkrétan a Destiny 2-vel játszott.

Hirdetés

Mindez úgy derült ki, hogy egy Reddit-felhasználó, TechSwag rájött, mi volt Lance Reddick Destiny 2-béli felhasználóneve, erre rákeresve pedig megtudta, hogy nem sokkal halála előtt a színész épp ezt a játékot, egészen pontosan a Lightfall kiegészítőt nyúzta. Már csak egy küldetés volt neki hátra a DLC-ből.

Reddick tényleg nem csak mímelte a dolgot, elhivatott játékosa volt a Destiny szériának, az első és a második részbe összesen körülbelül 2800 játékórát pakolt bele, 22 ezres Triumph score-nál járt.

Lance Reddick nem csak számos mozifilmben játszott, és a Destiny mindkét részén (valamint azok kiegészítőin) dolgozott, hanem több más videojátékban is fontos szerepet vállalt. Ő volt például Martin Hatch a Quantum Breakben, illetve Sylens a Horizon Zero Dawnban és a Horizon: Forbidden Westben.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)